ASI Europe és a GYC Europe közös internetes kongresszusa

Mint bizonyára értesültetek róla, az idei ASI Magyarország összejövetelt oly módon tartjuk meg, hogy csatlakozunk az ASI Europe és a GYC Europe közös internetes kongresszusához.

A fő előadó John Bradshaw lesz, ő tartja az áhítatok jelentős részét.

További előadók/szeminárium vezetők: többek között Sebastian Braxton, Craig Gooden, Christopher Kramp, Johnny Wong, Louis Torres, Nebille Neveling, Dan Milares, Frank Hasel, Dennis Priebe, Nicoline Filmalter, Niel Nedley.

A témák közül pár - Lehetséges-e az evolúció? Hogyan dolgozik az Úr az agyunk megváltoztatásán? Haladás hitből hitbe. Ellen White és a jelentősége az adventista egyház számára. A Nagy Küzdelem és te. A szexualitás és az egyház. Mi történik, ha adunk? A keresztény vállalkozó felszerelése.

Akik jelentkezni szeretnének, azok vagy jelentkeznek itt (kell hozzá, név, email cím, lakcím, születési dátum és hogy szeretnétek-e kapni a jövőben hírleveleket az ASI Europe-tól - a név és az email-nek pontosnak kell lennie, a többinek kevésbé), vagy lehet jelentkezni a honlapon (ASI-europe.org).

Mivel a jelentkezésnek költsége van (amit, ha valaki itt jelentkezik az ASI Magyarország Egyesület átvállal), ezért kérjük, hogy ne csak jelentkezzetek, hanem vegyetek is részt a konferencián. Tizesével tudunk regisztrálni, Augusztus 20-án lejár a jelentkezés.

További kérésünk, hogy keresünk még fordításra vállalkozókat - a teljes konferencia Zoom-on lesz megtartva.

Szeretettel várunk a 2020-as virtuális konferenciára!